Oikein hyvää alkanutta huhtikuuta ja pääsiäistä koko kylälle!

Kyläyhdistys tiedottaa

Kyläyhdistyksen hallituksen suunnittelema kevätkokous perjantaina 30.4. Kimolan seurapirtillä joudutaan vallitsevien korona-rajoitusten vuoksi siirtämään pidemmälle kevääseen. Kun kokousrajoitukset sallivat, ilmoitamme uudesta ajankohdasta kylätiedotteessa ja yhdistyksen ilmoitussääntöjen mukaisesti.

Mikäli koronarajoitukset sallivat, järjestämme 12.6. kanavan ympäristössä kesän avajaistapahtuman

Iloisen, yhteisen kyläpäivän onnistumiseksi kaipaammekin paitsi kesäisen aurinkoista säätä, ideoitanne ja apuanne tapahtuman ohjelmaksi ja toteuttamiseksi. Lähetä siis sähköpostia kimolankylayhdistys@gmail.com ja kerro, mitä toivoisit, mahdollisesti voisit tarjota ohjelmaksi ja ehtisitkö mukaan talkoilemaan päivän toteuttamiseksi.

Toukokuussakin tapahtuu

kelien salliessa siivoamme ja kunnostamme uimarantaa ja uimarannan tietä kesäkäyttöön. Tästä talkoilusta päivän tarkentuessa lisää. Uimarannalla on säilytyksessä myös useita veneitä. Osa on ollut käyttämättä ilmeisesti useita vuosia jääden omistajiltansa korjaamatta maatumaan rannalle. Tarkoituksemme on siivota uimarannalta kaikki käyttämättömät veneet pois väliaikaissäilytykseen Seurapirtin alueelle. Mikäli haluat edelleen pitää kalastustarkoituksessa venettäsi rannalla, veneille rajatulla alueella, ilmoita asiasta kyläyhdistykselle.

Muista tulevan kesän tapahtumista lisää seuraavissa kylätiedotteissa.

Kalastusseura tiedottaa

Pyydysmerkit myynnissä. Lue lisää täältä

Urheiluseura Katajaiset tiedottaa

Katajaisten vuosikokous joudutaan siirtämään pidemmälle kevääseen, huhtikuussa voimassa olevien kokousrajoitusten vuoksi. Kun kokousrajoitukset sallivat, ilmoittelemme kylätiedotteessa ja yhdistyksen ilmoitussääntöjen mukaisesti kokousajankohdasta.

Katajaisten hiihtohaaste

Hiihtohaaste on vielä voimassa, mutta mikäli sukset ovat jo nipussa vintillä, eikä uskoa takatalveen ole, niin hiihtohaastelomakkeita voi alkaa palauttelemaan. Eli hiihtokelien päätyttyä lomakkeen voi palauttaa joko Katajaisten sihteerin sähköpostiin: kaisaniskanen90@gmail.com tai Katajaisten johtoryhmän hiihtospesialistien Antti Mesiäisen, Kaisa/Tapio Niskasen, Karoliina Ilonojan, Ville-Pekka Jälkön tai Harri Matikaisen postilaatikkoon.

Eniten 2021 keväällä (17.1. alkaen) hiihtänyt Kimolalainen palkitaan Katajaisten kiertopalkintopokaalilla.

Muistutuksena vielä, että luotamme vakaasti Kimolalaisten rehellisyyteen, joten merkitsethän todelliset hiihtokilometrisi ilman ”lapinlisiä”.

Veskansan vesiosuuskunta tiedottaa

Veskansan 10.4. suunniteltu varsinainen kokous joudutaan siirtämään pidemmälle kevääseen voimassa olevien kokousrajoitusten vuoksi. Kun kokousrajoitukset sallivat, uudesta kokousajankohdasta ilmoitetaan kylätiedotteessa ja osuuskunnan ilmoitussääntöjen mukaisesti.

Aurinkoista pääsiäisviikonloppua!
– Kaisa Niskanen / tiedotusvastaava / Kimolan Kyläyhdistys
kimolankylayhdistys@gmail.com