Kesähaaste 2021 alkaa 1.5.2021 lauantaina ja päättyy 31.10.2021 sunnuntaina.

Tässä haasteessa keskitytään nimenomaan kesäisiin ulkosuorituksiin. Kesähaasteen kilometrejä voit kerryttää kolmessa eri lajissa:

  • kävely/juoksu lenkillä – nimenomaan lenkkeily, tavalliset päivän mittaan kertyneet askeleet eivät kerrytä haasteen kilometrejä
  • pyöräillen – ulkona, kunto- tai sähköpyöräilyä ei lasketa
  • uimalla – luonnon vesissä, halliuimista ei lasketa

Eri lajeilla on kuitenkin erilaiset kilometrikertoimet:

Pyöräily on yhden kertoimella, kävely/juoksu on kahden kertoimella ja uinti kolmen kertoimella.
Esimerkiksi: Jos olet pyöräillyt 10 kilometriä ja uinut 2 kilometriä, on kilometrejä kertynyt yhteensä 10 + 2×3 = 16 km.

Kävelit, juoksit, pyöräilit tai uit minkä verran tahansa, muistathan laittaa kilometrisi Katajaisille haasteen loputtua! Voittajan palkitsemisen lisäksi laskemme myöskin kuinka paljon yhteiskilometrejä ulkona liikkumisessa on kyläläisille kertynyt.

Mikäli yhden lomakkeen sarakkeet eivät riitä, voit jatkaa toiselle lomakkeelle. Haasteen päätyttyä lomakkeen voi palauttaa joko Katajaisten sihteerin sähköpostiin: kaisaniskanen90@gmail.com tai Katajaisten sporttisen johtoryhmän jäsenten Antti Mesiäisen, Kaisa/Tapio Niskasen, Karoliina Ilonojan, Ville-Pekka Jälkön tai Harri Matikaisen postilaatikkoon.

Haasteen voittajalle on luvassa Katajaisten kiertopalkinto. Lomake on henkilökohtainen, joten haasteeseen voi osallistua vaikka koko perhe, kukin omalla lomakkeellaan. Jälleen luotamme kimolalaisten rehellisyyteen, eli merkitsethän vain todelliset kilometrisi. Liikkua voit kuitenkin missä tahansa, myös muualla kuin Kimolassa.

Katajaisten haasteisiin voivat ilman muuta osallistua Kimolan kylän niin vakituiset kuin kesäasukkaat!

Antoisia liikuntahetkiä toivottaa Kimolan Katajaiset!

Kesähaaste