Siitä huolimatta, että kaupunki on lopettanut useiden liikuntapaikkojen, niin myös Kimolan kaukalon ylläpidon tukemisen, löytyy onneksi kylästämme reippaita talkoilijoita ja yhdistyksiä, joiden voimin ja avustuksin kaukalo on tänä vuonna jälleen saatu moitteettomasti pystyyn. Eli tänä vuonna vielä erityiskiitos koko kylälle ja aktiiveille, että saadaan luistella aivan kylämme ytimessä omassa kaukalossa!

Tässä vielä lyhyesti muistuttelut koronarajoituksista ja muista huomioista, jotka löytyvät myös kaukalon pukukopista:

  • Huomioithan, että kopissa on sen verran väljää, että kaikki pystyvät noudattamaan turvavälejä. Myös maskin käyttö on suositeltavaa, mikäli pukukopissa on muita, kuin omaan perheeseen kuuluvia henkilöitä.
  • Vaikka pukukopissa on myös pieni roskakori, voit omatoimisesti viedä omat roskat ja etenkin tyhjät pullot mukanasi lähtiessäsi. Mikäli roskis on täynnä, täyden roskapussin voi voi tyhjentää isoon harmaaseen roskikseen kaukalon vieressä.
  • Kaukalon viereisessä katoksessa oleva sähkökatkaisin tulee kaukalon valoja sammuttaessa kääntää kunnolla pystyasentoon, niin että katkaisin naksahtaa. Varmistathan siis lähtiessäsi, että valot ovat kunnolla sammutettu.
  • Mikäli kaukalon laitaan on ripustettu kyltti ”Kenttä suljettu”, niin tällöin kaukalon jäällä ei voi luistella.
  • Jokainen luistelee ja toimii kaukalon läheisyydessä omalla vastuullaan, sekä toki vanhemmilla on vastuu lapsistaan. Annetaan kaikki toisillemme tilaa ja pidetään huolta toisistamme, niin jokainen saa mukavan luistelu kokemuksen!

Hyviä liikuntahetkiä!