Kyläyhdistyksen hallitus tiedottaa

Vallitsevasta korona -tilanteesta ja -rajoituksista johtuen kyläyhdistys ei järjestä loppuvuodelle tapahtumia. Kylähallituksen jouluterveiset tulevat joulukuussa ylimääräisessä kylätiedotteessa, mutta toivotamme jo tässäkin vaiheessa hyvät joulut ja iloiset uudet vuodet koko kylälle!

Kimolan Katajaiset tiedottaa

Katajaiset muistuttelee vielä tämän vuoden jäsenmaksuista. Katajaisten jäsenrekisteri päivitetään ja maksamalla jäsenmaksun, tuet paikallista liikuntatoimintaa ja liityt Katajaisiin!

KATAJAISTEN JÄSENMAKSU vuodelle 2020 on 5€/hlö tai 10€/perhe.
VIITE 2020 JÄSENMAKSUUN: 19198
Tilinro: FI15 5751 1040 0104 47 / Kimolan Katajaiset ry

Katajaiset järjestää kylän talviurheilupäivän 7.2.2021 sunnuntaina. Talviurheilupäivä järjestetään säävarauksella ja mikäli vallitseva koronatilanne ja -rajoitukset sen sallivat. Talviurheilupäivään ilmoittaudutaan paikan päällä. Katajaiset tiedottaa talviurheilupäivästä lisää ensi vuoden puolella.

Kimolan Riistamiehet tiedottaa

Tänä vuonna ei valitettavasti korona tilanteesta johtuen järjestetä perinteistä joulurauhanjulistusta Kimolassa. Kimolan Riistamiehet haluavat kuitenkin toivottaa puolestaan jokaiselle erittäin rauhallista ja lämmintä joulun odotusta ja parempaa tulevaa uutta vuotta! Pidetään toisistamme huolta!

Kaikki Kimolan seurat ja yhdistykset toivottavat Hyvää joulua ja iloista uutta vuotta kaikille!