Joulukuun tiedote

Kyläyhdistyksen hallitus tiedottaa

Vallitsevasta korona -tilanteesta ja -rajoituksista johtuen kyläyhdistys ei järjestä loppuvuodelle tapahtumia. Kylähallituksen jouluterveiset tulevat joulukuussa ylimääräisessä kylätiedotteessa, mutta toivotamme jo tässäkin vaiheessa hyvät joulut ja iloiset uudet vuodet koko kylälle!

Kimolan Katajaiset tiedottaa

Katajaiset muistuttelee vielä tämän vuoden jäsenmaksuista. Katajaisten jäsenrekisteri päivitetään ja maksamalla jäsenmaksun, tuet paikallista liikuntatoimintaa ja liityt Katajaisiin!

KATAJAISTEN JÄSENMAKSU vuodelle 2020 on 5€/hlö tai 10€/perhe.
VIITE 2020 JÄSENMAKSUUN: 19198
Tilinro: FI15 5751 1040 0104 47 / Kimolan Katajaiset ry

Katajaiset järjestää kylän talviurheilupäivän 7.2.2021 sunnuntaina. Talviurheilupäivä järjestetään säävarauksella ja mikäli vallitseva koronatilanne ja -rajoitukset sen sallivat. Talviurheilupäivään ilmoittaudutaan paikan päällä. Katajaiset tiedottaa talviurheilupäivästä lisää ensi vuoden puolella.

Kimolan Riistamiehet tiedottaa

Tänä vuonna ei valitettavasti korona tilanteesta johtuen järjestetä perinteistä joulurauhanjulistusta Kimolassa. Kimolan Riistamiehet haluavat kuitenkin toivottaa puolestaan jokaiselle erittäin rauhallista ja lämmintä joulun odotusta ja parempaa tulevaa uutta vuotta! Pidetään toisistamme huolta!

Kaikki Kimolan seurat ja yhdistykset toivottavat Hyvää joulua ja iloista uutta vuotta kaikille!

Joulupolku Siikavassa peruttu

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi työryhmä on perunut Joulupolku-tapahtuman 12.12. Näinpä ollen toivotellaan kaikille turvallista Joulun alusaikaa!

Vetoomus Jaalan palvelukeskuksen puolesta

Jaalan palvelukeskuksen tehostetun palveluasumisen lakkauttaminen

Vetoomus Jaalan palvelukeskuksen puolesta on allekirjoitettavissa seuraavissa paikoissa: S-Market Jaala, Apteekki, Pusan Herkut Seo, Kirjasto, Café Minnan Unelma, Kampaamo Emilia/posti, Hartolan Puoti ja Baari, Jaalan seurakunta ja Vanha Kelo. Toimi heti!

Kimolanlahden sillan tutkimus 3.-5.11.

Kouvolan Kaupunki tiedottaa Ramboll Finland Oy:n puolesta

Ramboll Finland Oy suorittaa tiellä 362 Kimolanlahden sillalla erikoistutkimuksia 3.-5.11 päivittäin klo 8-18.
Silta joudutaan sulkemaan liikenteeltä tutkimusten ajaksi. Kohteessa on opastettu kiertotie Eiraskanmutkan kautta.

Tiedote Kimolanlahden sillan tutkimuksista ja sulkemisesta 3-5.11. on nyt julkaistu kaupungin verkkosivulla Rambollin pyynnöstä. Löytyy kaupungin somesta (Facebook ja Twitter) la, ma ja ti-aamuna.

Ystävällisin terveisin
Sanna Laukkanen
vuorovaikutussuunnittelija
Kouvolan kaupunki * Konsernipalvelut * viestintä

Marraskuun tiedote

Hyvää marraskuuta kylälle!

Tiedotteessa on niin paikallisten, kuin lähialueen toimijoiden tiedotteita. Tiedotteessa on lisäksi muistutusta/infoa ensi viikon (3.-5.11.) aikana tapahtuvasta Kimolan sillan sulkemisesta ja kiertotiestä sekä Jaalan palvelukeskuksen tehostetun palveluasumisen lakkauttamiseen liittyvästä adressista.

Veskansan vesiosuuskunta

Vesimittarilukemat tulee ilmoittaa Lintukymin Tilitoimistolle marraskuun loppuun mennessä. Kiitos!

Kimolan Katajaiset

Kaukalon laitojen pystytys -talkoot 21.11. lauantaina klo 10 Seurapirtin pihamaalla. Kaikki kynnelle kykenevät ovat tervetulleita mukaan apujoukkoihin!

Maatalousnaiset

Kimolan Maatalousnaisten syyskokous keskiviikkona 25.11.2020 klo 18:30 Valkeapään Arjalla. Tervetuloa!

Kotiseutuliitto

Valokuvaaja ja arkkitehti Tuomas Uusheimo on valokuvannut seitsemän vuoden ajan seurantaloja ympäri Suomea. Hänen kuvissaan näkyvät rakennukset ja tilat mutta myös kaikkien niiden ihmisten jälki, jotka ovat vuosien ja vuosikymmenten aikana eläneet, iloinneet, surreet, suunnitelleet ja toimineet tiloissa. Viirit hyllyillä, usko parempaan maailmaan, kulumat hirsissä, nauru kanttiinissa, tuolipinot nurkissa, jäähtyneen kamiinan tuoksu ja narikkaan unohtunut lippalakki kertovat seurantalon tarinaa edelleen.

Uusheimon kuvien ohella tarinaa kertovat rakennustutkija, arkkitehti Johanna Hakasen essee seurantalojen historiasta ja toimittaja Marja Hakolan tuokiokuvailut taloissa nykyään toimivista ihmisistä.

Kirja on kunnianosoitus suomalaiselle vapaaehtoisuudelle, talkoolaisuudelle ja seuratoiminnalle, samalla kun se on asiantunteva katsaus seurantaloarkkitehtuurin historiaan. Kirja sopii jokaiselle, jolle jokin seurantalo on joskus ollut tärkeä.

Teoksen voi tilata: https://kotiseutuliitto.fi/tuote/seurantalolla-teos/