Heinäkuun tiedote

Kimolan Kyläyhdistys tiedottaa

Pohjois-Kymen Vetouistelijoiden 5 kalan kilpailu Kimolassa la 22.7.

Kimolan kyläyhdistyksen kahvio auki tuolloin koko päivän Paavolaisen rannassa. Kesätori myös tuona päivänä klo 12-13!

Kouvolan kaupungin kaavoitus selvittää maankäytön suunnittelutarvetta Pyhäjärven pohjoisosan ja Iso-Ruhmaan rantayleiskaavan läheisyydessä olevissa kylissä. Mikäli koet, että kaavoitukselle on tarvetta tai sitten ettei ole tarvetta, kaupunki toivoo molemmissa tapauksissa vastauksia tilanteen selvittämiseksi. Viimeinen vastauspäivä 21.7.23.  Kyselyyn pääset linkistä: https://new.maptionnaire.com/q/3z6ij3m6sxh9

Kouvolan Nuorisotyön Paku Kimolan Seurapirtin pihassa ma 24.7. klo 18-18.30.

NuPakussa järjestetään kesähaasteita, pihapelejä ja leikkimielisiä pikku kilpailuja, joista myös tarjolla pieniä palkintoja.

Helsinkiläinen kirkkovenekuoro soutaa Kimolan kanavan läpi pe 28.7. joskus 13-15 välillä 3:n veneen voimin. Kirkkovenekuoron konsertti la 29.7. klo 16. Jaalan kirkossa.

Kimolan Katajaiset tiedottaa

Kimolan Katajaisten ja Kyläyhdistyksen yhteisesti järjestämät Kesäkisat Seurapirtillä pe 28.7. klo 18 alkaen. Luvassa kolmiottelua juoksun, turbokeihään-heiton ja pituushypyn parissa. Tarjolla munkkia ja makkaraa. Kaikki lapset sekä lasten mieliset tervetuloa kisaamaan tai vain kannustamaan kisaajia!

Kisojen jälkeen tutustutaan Seurapirtin kentän uuteen liikuntapisteeseen ja verrytellään vartalot Tiinan keppijumpan parissa.

Kimolan Riistamiehet tiedottaa

Kimolan Riistamiehet ry:n vuoden 2023 kesäkokous su 30.7 klo 10.00 eräkeskuksella, Iitinkirkontie 180. Käsitellään kesäkokouksen sääntömääräiset asiat. Tervetuloa vaikuttamaan! Kokouksen perään nurkkien ylläpitotalkoot. Talkoomakkarat tarjotaan!

Hirvi-ja peurapalaveri sekä mahdollinen karhujahti-palaveri su 13.8. klo 9 kodalla.

Veskansan Vesiosuuskunta tiedottaa

Mikäli et ole vielä ilmoittanut vesimittarin lukemaa, lähetäthän sen tilitoimistoon!

Kimolan juhannustori pe 23.6 klo 12-13

Kimolan Kyläyhdistys tiedottaa

Juhannustori pe 23.6 klo 12-13 Paavolaisen rannassa. Tarjolla kahvia, leivonnaisia, uusia perunoita, kirjoja ja kirppistavaraa. Tervetuloa ostoksille tai vaikka myymään jotain omaa tuotettasi (oma pöytä ja tarvikkeet mukaan).

Juhannuskokko on kasattu, joten mikäli metsäpalovaroitus jostain syystä nyt vielä poistuisikin, ilmoittelemme sitten kiiruusti kokon polttamisesta.

Veskansan vesiosuuskunta tiedottaa

Muistathan ilmoittaa vesimittarin lukeman tilitoimistoon 30.6.23 mennessä!

Hyvää ja aurinkoisen lämmintä juhannuksen aikaa koko kylälle!

10.6. Jaalassa tapahtuu

Jaalan kesänavaus klo 13.00-15.30

Kimola on mukana Jaalan kesänavauksessa la 10.6. klo 13-15.30 Jaalan raitin alueella. Tapahtuma on osa Avoimet kylät-päivää. Myynnissä Kimola-kirjoja ja maistuvaa makkaraa. Tuu käymään, torilla tavataan!

Kesänavauksen jälkeen illalla luvassa

Nurkkatanssit Liikasenmäellä klo 18.15-21.00

Bilebändi A1NOA poikkeaa 10-vuotiskiertueellaan Jaalassa polkaisemassa kesän käyntiin! Tanssiliput 5€ aikuiset, alle 15-v 1€.

– lapsille ongintaa ja arpajaiset
– kahvio, jossa suolaisia ja makeita herkkuja sekä makkaraa tarjolla
– lasten disco
– kasvomaalaus

Kahvion, onginnan/arvonnan, kasvomaalauksen ja discon tuotto menee Jaalan koulun 1.-4. luokkien hyväksi. Maksuvälineet käteinen ja MobilePay.

Tervetuloa!

Kesäkuun kylätiedote

Kimolan Kyläyhdistys tiedottaa

Kymenlaakson Jäte Oy:n ongelmajätekeräys ke 7.6 klo 18-18.30 Kimolan Seurapirtillä. Vaaralliset jätteet, sähkölaitteet, metalliromu, jäteöljyt (mukana öljyn imuauto) Lisäinfoa: https://jaalanyt.fi/?p=3293 

Juhannustori pe 23.6 klo 12-13 Paavolaisen rannassa. Tarjolla kahvia, leivonnaisia, uusia perunoita, kirjoja ja kirppistavaraa. Tervetuloa ostoksille tai vaikka myymään jotain omaa tuotettasi (oma pöytä ja tarvikkeet mukaan).

Hei kesän juhlijat! Tai mikäli tiedät jonkun, joka saattaisi kaipailla juhlapaikkaa. Muistattehan, että kylämme Seurapirtti on käytettävissä moniin erilaisiin tapahtumiin.

Kimolan Riistamiehet tiedottaa

Kimolan Riistamiehet ry:n vuoden 2023 kesäkokous su 30.7 klo 10.00 eräkeskuksella, Iitinkirkontie 180. Käsitellään kesäkokouksen sääntömääräiset asiat. Tervetuloa vaikuttamaan!

Kokouksen perään nurkkien ylläpito talkoot. Talkoomakkarat tarjotaan!

Hirvi-ja peurapalaveri sekä mahdollinen karhujahti-palaveri su 13.8. klo 9 kodalla.

Aurinkoista kesää kylälle toivottaen, Kimolan Riistamiehet

Tapahtumaa Vuolenkoskella

Jumppasunnuntait 11.6 ja 2.7 Vuolenkosken areenalla 

(8€ jumppa tai 20€ koko setti, käteismaksu)

klo 17 lihaskunto

klo 18 spiraalistabilaatio

klo 19 pilates

Voi hyvin kotona- tapahtuma ma 12.6 klo 14-16 Vuolenkosken kyläkeskuksella.

Tarjolla tietoa ikääntyvän ihmisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemisesta.

Toukokuun kylätiedote

Kaunista kevään alkuaikaa kylälle!

Kimolan Kyläyhdistys tiedottaa

Kimolan kylän raittien siivousviikko 9.-13.5. (viikko 19). Kierretään putsailemassa omien kykyjemme mukaan oman alueemme tienpientareita.

Mikäli roskaa kertyy iso säkillinen, ei niitä tarvitse kotiin raahata vaan voit jättää keruujätesäkin tienpientareelle, hallitus käy noukkimassa sieltä. Samoin, jos löydät jotain suuria, painavia jätteitä. Ilmoita säkin sijainnista Tiinalle viestillä p. 040 5861 845

Kimolan liikenneturvallisuuskysely

Kylän liikenneturvallisuuden päivityksissä jokaisen mielipiteellä on merkitystä. Vaikuta osaltasi turvalliseen liikkumiseen Kimolan kylällä ja kerro mielipiteesi!

Kalastusseura tiedottaa

Kesä lähestyy, pyydysmerkkien myynti on käynnissä.