Joulurauhan julistus ja Uuden vuoden vastaanotto

Joulurauhan julistus TO 19.12. klo 18:30 Riistamiesten kodalla. Tarjolla puuroa, kahvia ja pipareita. Järjestäjänä Kimolan Maatalousnaiset.

Uuden Vuoden ilotulitus TI 31.12. klo 20 Seurapirtillä.

Joulu

Kylän pikkujoulut / Itsenäisyyspäivän juhla

Kimolan Seurapirtillä pidetään 5.12. klo 19 kylän pikkujoulut/itsenäisyyspäivän juhla. Luvassa illallinen paisteineen ja lisukkeineen, sekä ohjelmaa. Tulossa myös pukin vierailu ja jokainen voi halutessaan ottaa mukaan pikku paketin!

Omavastuu kyläläisiltä on 10€ ja alle 7-vuotiailta lapsilta 5€.
Ilmoittautumiset viimeistään 23.11. mennessä sähköpostilla kimolankylayhdistys@gmail.com

Tervetuloa!

Tulevia tapahtumia

Kimolan Maatausnaisten syyskokous KE 27.11. klo 18:30 Valkeapään Arjalla.Kokousta vietetään pikkujoulu tunnelmissa ja mukaan voi ottaa pikkupaketin!

Kylän pikkujoulut/itsenäisyyspäivän juhla TO 5.12. klo 19 Seurapirtillä. Luvassa illallinen ja ohjelmaa. Tulossa myös pukin vierailu ja jokainen voi halutessaan ottaa mukaan pikku paketin!Omavastuu kyläläisiltä on 10€ ja alle 7-vuotiailta lapsilta 5€.

Kantritanssi MA 9.12. klo 19 Seurapirtillä.Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Varusteiksi riittää
rennot vaatteet, sisäkengät, iloinen mieli ja vesipullo!
Opeina Jaana Luukka ja/tai Mirva Purho. Kertamaksu 5€/ hlöTervetuloa mukaan!

Syksyn ohjelmaa kylällä

Voimistelukerho 

Seurapirtillä perjantaisin klo 17.30-18.30. Alkaa pe 4.10.Jumpassa yhdistellään kehonhallintaa, voimailua ja akrobatiaakin. Jokainen on tervetullut kokeilemaan, kunnosta riippumatta! Kerho on maksuton.Kysy lisää: Anne Ikäheimonen, p. 050-4102925

Lasten syysdisco 

Seurapirtillä su 20.10 klo 16-18Ilmainen sisäänpääsy. Kahvio ja hyvän musiikin lisäksi limbokisa. Kaikki lapset ja lapsenmieliset, tervetuloa!

Kimolan Kyläyhdistyksen Syyskokous 

Seurapirtillä pe 25.10. Kahvitus klo 18.30 alkaen ja kokous klo 19. Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Raakku esiintyy Seurapirtillä

Sunnuntaina 25.8. klo 15

Rikereijaa! Kyläorkesteri Kouvolasta, Jaalan Huhdasjärveltä, esittää sekä uutta levyttämätöntä tuotantoa, että jo aiemmin kuultuja kappaleita sunnuntaikonsertissa Kimolan seurapirtillä 25.8. klo 15 alkaen. Musiikki on pääosin orkesterin itse säveltämää ja sanoittamaa. Konsertissa kuullaan mm. Petäjäpuutarha, Vaapukkavalssi, Lohduton, Kaihojen kannel jne.

Liput 10€
Kesto n. 2 tuntia. Väliajalla kahvio.

Orkesterin jäsenet: Aava Kaskimaa, Ari Aalto, Dagmar Ilonoja, Henri Liukka, Ilja Kaskimaa, Kari Storckovius, Karoliina Ilonoja, Lauri Kuosa, Maria Mikkola, Noora Siivonen, Saana Kaskimaa, Suvi Autio ja Timo Laitala.

Lämpimästi tervetuloa!

Raakku