Luistelukaukalo on avattu!

Siitä huolimatta, että kaupunki on lopettanut useiden liikuntapaikkojen, niin myös Kimolan kaukalon ylläpidon tukemisen, löytyy onneksi kylästämme reippaita talkoilijoita ja yhdistyksiä, joiden voimin ja avustuksin kaukalo on tänä vuonna jälleen saatu moitteettomasti pystyyn. Eli tänä vuonna vielä erityiskiitos koko kylälle ja aktiiveille, että saadaan luistella aivan kylämme ytimessä omassa kaukalossa!

Tässä vielä lyhyesti muistuttelut koronarajoituksista ja muista huomioista, jotka löytyvät myös kaukalon pukukopista:

  • Huomioithan, että kopissa on sen verran väljää, että kaikki pystyvät noudattamaan turvavälejä. Myös maskin käyttö on suositeltavaa, mikäli pukukopissa on muita, kuin omaan perheeseen kuuluvia henkilöitä.
  • Vaikka pukukopissa on myös pieni roskakori, voit omatoimisesti viedä omat roskat ja etenkin tyhjät pullot mukanasi lähtiessäsi. Mikäli roskis on täynnä, täyden roskapussin voi voi tyhjentää isoon harmaaseen roskikseen kaukalon vieressä.
  • Kaukalon viereisessä katoksessa oleva sähkökatkaisin tulee kaukalon valoja sammuttaessa kääntää kunnolla pystyasentoon, niin että katkaisin naksahtaa. Varmistathan siis lähtiessäsi, että valot ovat kunnolla sammutettu.
  • Mikäli kaukalon laitaan on ripustettu kyltti ”Kenttä suljettu”, niin tällöin kaukalon jäällä ei voi luistella.
  • Jokainen luistelee ja toimii kaukalon läheisyydessä omalla vastuullaan, sekä toki vanhemmilla on vastuu lapsistaan. Annetaan kaikki toisillemme tilaa ja pidetään huolta toisistamme, niin jokainen saa mukavan luistelu kokemuksen!

Hyviä liikuntahetkiä!

Katajaiset tiedottaa

Talviurheilupäivä 7.2.2021

Katajaiset järjestää kylän talviurheilupäivän 7.2.2021 sunnuntaina Seurapirtin ympäristössä. Talviurheilupäivän urheilu tulee olemaan hiihto, mikäli vain sää ja vallitseva koronatilanne ja -rajoitukset sallivat. Talviurheilupäivään ilmoittaudutaan paikan päällä. Jokainen osallistuja saa mitalin ja voittaja myös voittomitalin. Tarjolla kaikille makkaraa ja mehua. Sarjat, kellonajat ja muut tarkemmat tiedot varmistetaan vielä loppukuusta, kun näemme, mikä on säätilanne.

Jäsenmaksut

Maksamalla jäsenmaksun, tuet paikallista liikuntatoimintaa ja liityt Katajaisiin!

KATAJAISTEN JÄSENMAKSU vuodelle 2021 on 5€/hlö tai 10€/perhe.
Viite 2021 jäsenmaksuun: 19208
Tilinro: FI15 5751 1040 0104 47 / Kimolan Katajaiset ry

Joulukuun tiedote

Kyläyhdistyksen hallitus tiedottaa

Vallitsevasta korona -tilanteesta ja -rajoituksista johtuen kyläyhdistys ei järjestä loppuvuodelle tapahtumia. Kylähallituksen jouluterveiset tulevat joulukuussa ylimääräisessä kylätiedotteessa, mutta toivotamme jo tässäkin vaiheessa hyvät joulut ja iloiset uudet vuodet koko kylälle!

Kimolan Katajaiset tiedottaa

Katajaiset muistuttelee vielä tämän vuoden jäsenmaksuista. Katajaisten jäsenrekisteri päivitetään ja maksamalla jäsenmaksun, tuet paikallista liikuntatoimintaa ja liityt Katajaisiin!

KATAJAISTEN JÄSENMAKSU vuodelle 2020 on 5€/hlö tai 10€/perhe.
VIITE 2020 JÄSENMAKSUUN: 19198
Tilinro: FI15 5751 1040 0104 47 / Kimolan Katajaiset ry

Katajaiset järjestää kylän talviurheilupäivän 7.2.2021 sunnuntaina. Talviurheilupäivä järjestetään säävarauksella ja mikäli vallitseva koronatilanne ja -rajoitukset sen sallivat. Talviurheilupäivään ilmoittaudutaan paikan päällä. Katajaiset tiedottaa talviurheilupäivästä lisää ensi vuoden puolella.

Kimolan Riistamiehet tiedottaa

Tänä vuonna ei valitettavasti korona tilanteesta johtuen järjestetä perinteistä joulurauhanjulistusta Kimolassa. Kimolan Riistamiehet haluavat kuitenkin toivottaa puolestaan jokaiselle erittäin rauhallista ja lämmintä joulun odotusta ja parempaa tulevaa uutta vuotta! Pidetään toisistamme huolta!

Kaikki Kimolan seurat ja yhdistykset toivottavat Hyvää joulua ja iloista uutta vuotta kaikille!

Joulupolku Siikavassa peruttu

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi työryhmä on perunut Joulupolku-tapahtuman 12.12. Näinpä ollen toivotellaan kaikille turvallista Joulun alusaikaa!

Vetoomus Jaalan palvelukeskuksen puolesta

Jaalan palvelukeskuksen tehostetun palveluasumisen lakkauttaminen

Vetoomus Jaalan palvelukeskuksen puolesta on allekirjoitettavissa seuraavissa paikoissa: S-Market Jaala, Apteekki, Pusan Herkut Seo, Kirjasto, Café Minnan Unelma, Kampaamo Emilia/posti, Hartolan Puoti ja Baari, Jaalan seurakunta ja Vanha Kelo. Toimi heti!