Veneilykausi Kimolan kanavalla on syksyn myötä vääjäämättä päättymässä ja on aika keskustella kanavaan liittyvistä kokemuksista ja näkemyksistä sekä kehittämisideoista. Torstaina 15.10.2020 järjestettävään tilaisuuteen on mahdollista osallistua sekä paikan päällä Kimolan Seurapirtissä, että etäyhteyden välityksellä. Kimolan kanava ja satamien portit sulkeutuvat lokakuun lopussa.

Veneilyliikenne Kimolan kanavalla on puhututtanut monesta näkökulmasta siitä lähtien kun kanava elokuun alussa avattiin. Kimolan asukkailla, mökkiläisillä, kanavalla veneilleillä sekä kanavaan muutoin tutustuneilla on mahdollisuus kertoa kokemuksistaan, kysyä mieltä askarruttavista asioista kanavaan liittyen sekä antaa kehittämisehdotuksia tulevaa veneily- ja matkailukautta varten.

Kouvolan rauhallinen koronatilanne ja iso kokoontumistila huomioiden tilaisuuteen voi osallistua turvallisesti Kimolan Seurapirtillä (Iitinkirkontie 180, 47650 Kimola) 30 henkilöä. Järjestelyiden vuoksi osallistujilta pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon osoitteessa www.kouvola.fi/kimolankanava. Osallistujien toivotaan myös käyttävän THL:n suositusten mukaan tilaisuudessa suojamaskia.

Tilaisuutta voi seurata ja siihen voi osallistua helposti myös etäyhteydellä verkkosivulta löytyvän linkin kautta.

Laaja joukko asiantuntijoita keskustelussa mukana

Kouvolan kaupungin järjestämässä tilaisuudessa on kysymyksiin vastaamassa asiantuntijoita kaupungin lisäksi Väylävirastosta, Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta, Kaakkois-Suomen Poliisista, Kymenlaakson pelastuslaitokselta, Iitin kunnalta ja Heinolan kapungista sekä paikallisista veneilyseuroista.

Lisätietoa: kehitysjohtaja Petteri Portaankorva, 020 6151287, petteri.portaankorva@kouvola.fi