Kimolan Kyläyhdistys tiedottaa

Pohjois-Kymen Vetouistelijoiden 5 kalan kilpailu Kimolassa la 22.7.

Kimolan kyläyhdistyksen kahvio auki tuolloin koko päivän Paavolaisen rannassa. Kesätori myös tuona päivänä klo 12-13!

Kouvolan kaupungin kaavoitus selvittää maankäytön suunnittelutarvetta Pyhäjärven pohjoisosan ja Iso-Ruhmaan rantayleiskaavan läheisyydessä olevissa kylissä. Mikäli koet, että kaavoitukselle on tarvetta tai sitten ettei ole tarvetta, kaupunki toivoo molemmissa tapauksissa vastauksia tilanteen selvittämiseksi. Viimeinen vastauspäivä 21.7.23.  Kyselyyn pääset linkistä: https://new.maptionnaire.com/q/3z6ij3m6sxh9

Kouvolan Nuorisotyön Paku Kimolan Seurapirtin pihassa ma 24.7. klo 18-18.30.

NuPakussa järjestetään kesähaasteita, pihapelejä ja leikkimielisiä pikku kilpailuja, joista myös tarjolla pieniä palkintoja.

Helsinkiläinen kirkkovenekuoro soutaa Kimolan kanavan läpi pe 28.7. joskus 13-15 välillä 3:n veneen voimin. Kirkkovenekuoron konsertti la 29.7. klo 16. Jaalan kirkossa.

Kimolan Katajaiset tiedottaa

Kimolan Katajaisten ja Kyläyhdistyksen yhteisesti järjestämät Kesäkisat Seurapirtillä pe 28.7. klo 18 alkaen. Luvassa kolmiottelua juoksun, turbokeihään-heiton ja pituushypyn parissa. Tarjolla munkkia ja makkaraa. Kaikki lapset sekä lasten mieliset tervetuloa kisaamaan tai vain kannustamaan kisaajia!

Kisojen jälkeen tutustutaan Seurapirtin kentän uuteen liikuntapisteeseen ja verrytellään vartalot Tiinan keppijumpan parissa.

Kimolan Riistamiehet tiedottaa

Kimolan Riistamiehet ry:n vuoden 2023 kesäkokous su 30.7 klo 10.00 eräkeskuksella, Iitinkirkontie 180. Käsitellään kesäkokouksen sääntömääräiset asiat. Tervetuloa vaikuttamaan! Kokouksen perään nurkkien ylläpitotalkoot. Talkoomakkarat tarjotaan!

Hirvi-ja peurapalaveri sekä mahdollinen karhujahti-palaveri su 13.8. klo 9 kodalla.

Veskansan Vesiosuuskunta tiedottaa

Mikäli et ole vielä ilmoittanut vesimittarin lukemaa, lähetäthän sen tilitoimistoon!