Kimolan kyläyhdistys tiedottaa

Kyläyhdistys pitää loppuvuoden hiljaiseloa joulun ajan tapahtumien suhteen koronatilanteen huonontumisen vuoksi. Tutun joulutervehdyksen välitämme lähempänä Joulua, mutta tältä erää Kimolan kyläyhdistys toivottaa koko kylälle rauhaisaa joulun odotusta ja erittäin hyvää tulevaa itsenäisyyspäivää!


Kimolan Maatalousnaiset tiedottaa

Kimolan Maatalousnaiset toivottavat kyläläisille rauhallista ja mukavaa Joulunaikaa!


Kimolan Riistamiehet tiedottaa

Perinteinen joulurauhan julistus Kimolan Eräkeskuksella 22.12. klo 19:00 alkaen. Tarjolla kuumaa juomaa, pientä purtavaa ja rauhallista tunnelmaa! Pandemiatilanteen vaikutus arvioidaan lähempänä tilaisuutta.

Riistamiehet haluavat kiittää kyläläisiä ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa jokaiselle rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2022!

Kimolan Kalastuseura tiedottaa

Kalastusseura toivottaa kaikille oikein rauhaisaa Joulua ja hyvää tulevaa itsenäisyyspäivää!


Veskansan vesiosuuskunta tiedottaa

Varmistattehan että vesimittarilukemat on ilmoitettu Lintukymin Tilitoimistolle, kiitos!

Veskansan vesiosuuskunta kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille hyvää Joulua!

Kimolan Katajaiset tiedottaa

Kesähaaste:
Kiitos kaikille kesähaasteeseen osallistuneille! Ilo oli nähdä kuinka monipuolisesti Kimolalaiset liikkuvat myös kesällä. Useimmiten oli liikuttu metsissä ja Kimolan teitä pitkin kävellen, ja myös ilahduttavan paljon kilometrejä oli kertynyt järviuimisesta. Kesän suurimmalla kilometri saaliilla voittaa Veijo Valkeapää! Onnittelemme suuresti voittajaa ja toimitamme hänelle upean kiertopokaalin nimilaattoineen. 

Yhteiskilometrejä koko kylälle kertoimineen kertyi 2940,43 km, eli Kimolan kylä pääsisi kävellen Kimolan seurapirtiltä Tornion kautta Tukholmaan ja samaa reittiä takaisin Pulkkilan Abc:lle asti. Ehkä ensi kesänä päästään kilometreillä jo sama matka takaisin Kimolaan tai vaikka maailman ympäri!

Hiihtohaaste:
Nyt kun pakkanen on kiristynyt ja hiihtokelit alkavat lähestyä, muistuttelemme hiihtohaasteesta! Voit suksia huhtikuun loppuun saakka ja kerätä kilometrejä hiihtolomakkeeseen. Päihitetään viime vuoden voittaja, eli Katajaisten puheenjohtaja Harri Matikainen, joka voitti viimeisimmän hiihtohaasteen 527 kilometrin suksimis-saaliilla. Lomakkeet löydät edellisen (marraskuun)tiedotteen liitteistä.

Jäsenmaksut:
Muistuttelemme vielä tämän vuoden jäsenmaksuista.
Maksamalla jäsenmaksun, tuet paikallista liikuntatoimintaa ja liityt Katajaisiin!

KATAJAISTEN JÄSENMAKSU vuodelle 2021 on 5€/hlö tai 10€/perhe.
VIITE 2021 JÄSENMAKSUUN: 19208
Tilinro: FI15 5751 1040 0104 47 / Kimolan Katajaiset ry

Katajaisten jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Kiitämme kaikkia Kimolalaisia kuluneesta vuodesta! Iloisia liikuntahetkiä pakkassäässä, antoisaa joulun odotusta ja hyvää tulevaa uutta vuotta toivottaa Kimolan Katajaiset!

 Vuolenkoski

Naapurikylässä Vuolenkoskella on paljon joulun ajantapahtumaa, kalenterin näet tästä linkistä