Hyvää vuotta 2024 kaikille! Vuosi onkin alkanut kovilla pakkasille, mutta tästä sitä nyt kevättä kohti koko ajan mennään!

Kimolan kyläyhdistys tiedottaa

Kimolalaiset ovat saaneet kutsun osallistua valtakunnalliseen lintujen pihabongaus tapahtumaan. Tapahtuma on 27-28.1.24 ja kaikille avoin ja ilmainen. Materiaalit, ohjeet ja lisätiedot löytyvät Birdlifen sivuilta www.pihabongaus.fi 

Kimolan Kyläyhdistyksen virallinen facebook-sivusto on avattu. Löydät uudet sivumme osoitteesta https://www.facebook.com/kimolankylayhdistys Tämä sivusto korvaa aiemman Kimolan Kylä- facebook sivuston, jonka käyttö jäi vähäiseksi. Kyläläisten ja kesäasukkaiden suljettu Kimola-ryhmä säilyy ennallaan meidän keskinäiseen, ei niin viralliseen viestittelyyn.

Viime vuonna tehdyn liikenneturvallisuus-kyselyn perusteella Elyn ja Kouvolan kaupungin tekemä liikenneturvallisuussuunnitelma on päivitetty ja löydettävissä uusimmasta Kylien uutiskirjeestä https://uutiskirje.kouvola.fi/archive/show/5655826 

Veskansan vesiosuuskunta tiedottaa

Muistattehan suojata ja seurailla vesiputkistoa jäätymisen varalta! Putkisto voi jäätyä sisällä ja ulkona. Arkoja kohtia ovat esimerkiksi kylmä käyttövesiputki viileässä kellarissa, putken ja talon liitoskohta tai liian lähellä maanpintaa oleva putki. Myös lumikerroksen vähentyminen nyt lämpimillä keleillä lisää riskiä, jos sitten taas kovemmat pakkaset iskevät. Mikäli huomaat muutoksen veden tulossa, kannattaa asia heti selvittää, ennen kuin pääsee pahemmaksi.