Vuosi vaihtui ja tammikuu on päässyt jo reippaaseen vauhtiin! Hyvää Uutta Vuotta vielä kaikille kyläläisille!

Toivotaan, että tästä säät vielä talvistuvat ja päästäisiin taas nauttimaan Kimolan kauniista talvimaisemista, Seurapirtin kaukalon jäästä sekä hiihtelemään kilometrejä Katajaisten hiihtohaasteeseen.

Kimolan Maatalousnaiset tiedottaa

Hyvää kuluvaa vuotta 2023 Maatalousnaiset!
Kokoonnutaan vielä kerran tämän seuran nimen alla ” Kuusenkaristajaisiin” Purhon Sarille keskiviikkona 25.1 klo 18.00. Tervetuloa kaikille!

Maatalousnaisten Tammikuinen Tervehdys

Tammikuun 17 pv. vuonna 1934 Jukolan tuvassa perustettiin Kimolan Maamiesseuran yhteyteen yksimielisesti naisosasto. Siitä alkoi Kimolan Maatalousnaisten tänne asti jatkunut taival.

Nyt on aika kiittää menneiden, kuin myös nykyisten sukupolvien ahkeria naisia kaikenlaisesta aherruksesta Kimolan kylässä. Aikoinaan tarvittiin kursseja ja koulutusta, talkoomuonitusta ja perinteisiä ompeluseuroja toistemme tapaamiseksi. Nyt etsitään netistä ruoka- ja neulontaohjeet, yhteydenpito korvataan pikaisesti WhatsApp viesteillä… aika ja toiminta muuttuvat.

Olemme tehneet päätöksen Maatalousnaisten toiminnan päättymisestä. Jatketaan aktiivisina kyläläisinä kylän yhteisissä puuhissa, talkoissa ja riennoissa.

Osaltani kiitän kaikkia toimintaamme osallistuneita monista kivoista hetkistä!

Anna-Marja Tuominen
Kimolan Maatalousnaisten puheenjohtaja

Kimolan Katajaiset tiedottaa

Jäsenmaksut 2023
Maksamalla jäsenmaksun, tuet paikallista liikuntatoimintaa ja liityt Katajaisiin!

KATAJAISTEN JÄSENMAKSU vuodelle 2023 on 5€/hlö tai 10€/perhe.
VIITE 2022 JÄSENMAKSUUN: 19237
Tilinro: FI15 5751 1040 0104 47 / Kimolan Katajaiset ry

Katajaisten jäsenrekisterin seloste

Hallitus- / johtokuntatyöskentely
Katajaisten johtoryhmään haetaan lisää halukkaita nostattamaan Kimolalaisten liikuntahenkeä ja ylläpitämään yli sata vuotta vanhaa yhdistystä! Jos sinulla on kiinnostusta liittyä mukaan, otathan yhteyttä johtokunnan jäseniin (esim. pj Harri Matikainen, sihteeri Kaisa Niskanen) tai laitathan sähköpostia osoitteeseen kimolankatajaiset@gmail.com.

Kesähaaste/hiihtohaaste
Onnittelemme kesähaasteen voittajaa Karoliina Ilonojaa reippaista kävely- ja pyöräilykilometreistä! Kiertopalkinto siirtyy vallitsevalle mestarille ja kevään lopussa katsotaan taas hiihtohaasteen loppuessa kuka kimolalaisista on ollut ahkerin suksien kuluttaja! 

Talviliikuntaterveisin,
Katajaiset