Kylän tiedotusvastaavan kapula vaihtanut omistajaa, kiitos Kaisalle kylän tiedotusvastaavan pestin upeasta hoitamisesta! Jatkossa, mikäli on tiedotteeseen laitettavaa, viestiä voi pistää:
Tiina Paldan p. 040-5861845 tai toki edelleen email: kimolankylayhdistys@gmail.com

Kimolan kyläyhdistys tiedottaa

Kimolan kyläyhdistys ry:n syyskokous perjantaina 14.10.2022 klo 18:30 Kimolan Seurapirtillä osoitteessa Iitinkirkontie 180, 47650 Kimola. Kahvit klo 18.00.

Käsitellään sääntömääräiset asiat ja sääntöjen 10§ mukainen yhdistyksen sääntöjen muutoksen 2. käsittely äänestys- ja vaalijärjestyksineen.

Riistamiehet tiedottaa

Riistamiehet aloittavat hirvijahdin lauantaina 8.10.2022.

Pyydämme huomioimaan jahtimiehet ja koirat erityisesti liikenteessä, hidastamalla ajonopeutta reilusti ja keskittymään ohitustilanteisiin huolellisesti. Jahdin aikaan hirvet liikkuvat päivänvalolla normaalia enemmän. Havaitessa jahtimiehiä ja koiria, on alueella todennäköisemmin hirviäkin liikkeellä.
Mukavaa ja raikasta syksyä Kimolan väelle! Kimolan Riistamiehet ry

Kimolan Maatalousnaiset tiedottaa

Syyskokous Arja Valkeapäällä pe 4.11 klo 18.00. Osoite Eiraskanmutka 75 as 2. Tervetuloa!

Kimolan Katajaiset tiedottaa

Katajaisten kesähaaste
Muistattehan kirjata kesän liikuntakilometrit Katajaisten kesähaaste lomakkeeseen lokakuun aikana! Lomakkeita voi palautella Kaisan sähköpostiin: kaisaniskanen90@gmail.com.

Lokakuu ei ole joka kuu: päivät pienet pilvelliset, yöt pitkät ja pimeät. Halla hanhen siiven alla, talvi joutsenen takana.

(Maaninka/Vuotuinen ajantieto/Kustaa Vilkuna)
Syksyn lehtiä