Hyvää syyskuun alkua kylälle!

Kimolan kyläyhdistys tiedottaa

Viimeinen kuulutus kylänrannasta aiemmin poistetuista veneistä! Nyt on vielä muutamat veneet seurapirtin takana odottamassa noutajaansa. Viethän veneesi pois syksyn aikana, jotta auraaminen seurapirtin alueella helpottuu. Veneiden säilytys kyseisessä paikassa päättyy syksyn jälkeen, joten noudathan omasi pois ennen sitä. Kiitos!

Kyläyhdistys hakee sekä hallitukseen että talkoolaisiksi kylän väkeä!

Oletko kiinnostunut kylän asioista? Haluaisitko vaikuttaa lähiympäristösi tapahtumiin ja puuhiin? Tule mukaan ja liity kyläyhdistyksen hallitukseen! Pääset mukaan kylän asioiden keskipisteeseen ja touhuamaan rennosti seurapirtillä, luontopolulla ja kylän rannassa, ylläpitämään kylän perinteisiä tapahtumia ja luomaan uusia juhlia, retkiä, elävöittäen kyläämme. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jos hallitustyöskentely ei tunnu omalta, mutta haluaisit olla touhuamassa ja auttamassa kylän puuhissa, voit ilmoittautua ”talkoopankkiin”, jolloin ilmoittelemme sinulle mahdollisuuksista olla talkoolaisena erilaisissa tapahtumissa ja puuhissa. Sekä talkoopankkiin että kyläyhdistyksen hallitukseen voit ilmoittautua joko nykyisille hallituslaisille, tähän kylän sähköpostiin ja tulla seurapirtille syyskokoukseen 14.10., niin liitetään sinut mukaan joukkoon!

Lokakuun asioina jo ennakkoon kalenteriin laitettavaksi ennen virallista kutsua, kylän syyskokous pidetään 14.10. perjantaina seurapirtillä. Kahvit klo 18 ja kokous klo 18:30.

Jev-säätiön ja Jaalan Kotiseutusäätiön avustukset

Tiedoksi myös kylän toimijoille, että Jev-säätiön ja Jaalan Kotiseutusäätiön avustusten hakuaika on nyt syyskuussa. Lisätietoja:
https://jaala.eu/?page_id=14
https://www.jev.fi/hakeminen

Riistamiehet tiedottaa

Riistamiehet aloittavat hirvijahdin lauantaina 8.10.2022.

Pyydämme huomioimaan jahtimiehet ja koirat erityisesti liikenteessä, hidastamalla ajonopeutta reilusti ja keskittymään ohitustilanteisiin huolellisesti. Jahdin aikaan hirvet liikkuvat päivänvalolla normaalia enemmän. Havaitessa jahtimiehiä ja koiria, on alueella todennäköisemmin hirviäkin liikkeellä.
Mukavaa ja raikasta syksyä Kimolan väelle!

Katajaiset tiedottaa

Jumppasunnuntai 25.9.!
Katajaiset järjestää Tiina Paldánin vetämänä jumppasunnuntain 25.9.!
Kello 18 jumppa ja kello 19 venyttely, voit ilmoittautua joko kumpaankin tai vain toiseen.

Pyydämme ilmoittautumisia ennakkoon Kaisalle puh. 044 9801 344, viimeistään 21.9. ke mennessä, jotta voimme suunnitella välineistöä. Voit ottaa oman jumppamaton mukaan, mutta seurapirtiltä löytyy myös. Jumppasunnuntai on kaikille avoin ja ilmainen. Tervetuloa liikkumaan!

Katajaisten kesähaaste

Muistattehan kirjata kesän liikuntakilometrit Katajaisten kesähaaste lomakkeeseen! Lomake ja säännöt sähköpostin liitteenä ja täällä

Naapurikylien kuulumisia

Kuulumiset liitteinä kyläkirjeessä, joka on lähetetty sähköpostiin 1.9.2022. Mikäli et vielä saa kyläkirjettä, lähetä viesti osoitteeseen kimolankylayhdistys@gmail.com ja pyydä meitä lisäämään sähköpostiosoitteesi listalle!