Kyläyhdistys tiedottaa

Kiitos kaikille kylän kevät kokoukseen osallistuneille!

Pidetään perinteiset kevään uimarannan siivoustalkoon 7.5. klo 10!
Omia haravoita, harjoja ym., voi ottaa kotoa mukaan. Kyläyhdistys tarjoaa simat kaikille talkoolaisille. Nähdään siis musta-ruhmaalla ensi viikon lauantaina, os. Kimolantie 459. Kaikki kynnelle kykenevät tervetuloa!

Tiedotamme jo etukäteen metallikeräysestä, jonka kyläyhdistys järjestää seurapirtin pihalla tämän kevään/kesän aikana, jahka seurapirtin piha kuivuu kestäväksi. Säilö siis vielä kevätsiivouksen tuoksinassa metallit, tiedotamme tarkasta ajankohdasta tuonnempana, jolloin tiedotamme myös tarkemmat keräyslavan ohjeet.

Kalastusseura tiedottaa

Kesä lähestyy ja muistuttelemme vielä lupamyynnistä:

Ks. ohjeet ostamiseen täältä >

Katajaiset tiedottaa

Kajaisten hiihtohaaste on nyt päättynyt, kiitos kaikille hiihtäjille! Lomakkeen voi palauttaa Katajaisten sihteerin sähköpostiin kaisaniskanen90@gmail.com tai toimittaa Katajaisten johtoryhmän hiihtospesialistien Antti Mesiäisen, Kaisa/Tapio Niskasen, Karoliina Ilonojan, Ville-Pekka Jälkön, Jukka Salmisen tai Harri Matikaisen postilaatikkoon.

Jahka olemme saaneet lomakkeet kasalle, ilmoitamme voittajasta sekä yhteiskilometreistä!
Kun hiihtokelit ovat takana päin, on aika aloittaa heti seuraava puolivuotis-haaste!

Jalat, pyörät, räpylät! Katajaisten kesähaaste 1.5.-31.10.2022

Kesähaasteen kilometrejä voit kerryttää kolmessa eri lajissa: Kävely/juoksu lenkillä, pyöräillen tai uimalla. Huomioithan, että kävelyyn tai juoksuun vaaditaan nimenomaan lenkkeily, tavalliset päivän mittaa kertyneet askeleet eivät kerrytä haasteen kilometrejä. Uiden tehty suoritus tulee tapahtua luonnon vesissä, halliuimista ei lasketa, niin kuin ei myöskään pyöräilyssä sisällä tapahtuvaa kuntopyöräilyä (tai sähköpyöräilyä), vaan tässä haasteessa keskitytään nimenomaan kesäisiin ulkosuorituksiin.

Eri lajeilla on kuitenkin erilaiset kilometri-kertoimet:
Pyöräily on yhden kertoimella, kävely/juoksu on kahden kertoimella ja uinti kolmen kertoimella.
Esimerkiksi: Jos olet pyöräillyt 10 kilometriä ja uinut 2 kilometriä, on kilometrejä kertynyt yhteensä 10 + 2×3 = 16 km.

Mikäli yhden lomakkeen sarakkeet eivät riitä, voit jatkaa toiselle lomakkeelle. Haasteen päätyttyä lomakkeen voi palauttaa joko Katajaisten sihteerin sähköpostiin: kaisaniskanen90@gmail.com tai Katajaisten sporttisen johtoryhmän jäsenten Antti Mesiäisen, Kaisa/Tapio Niskasen, Karoliina Ilonojan, Ville-Pekka Jälkön tai Harri Matikaisen postilaatikkoon.

Haasteen voittajalle on luvassa Katajaisten kiertopalkinto. Lomake on henkilökohtainen, joten haasteeseen voi osallistua vaikka koko perhe, kukin omalla lomakkeellaan. Jälleen luotamme Kimolalaisten rehellisyyteen, eli merkitsethän vain todelliset kilometrisi. Liikkua voit kuitenkin missä tahansa, myös muualla kuin Kimolassa.

Mikäli tarvitset lomakkeita fyysisessä muodossa, ilmoitathan siitä Katajaisten sihteerille: kaisaniskanen90@gmail.com

Katajaisten haasteisiin voivat ilman muuta osallistua Kimolan kylän niin vakituiset, kuin kesäasukkaat ja mikäli tiedät kylältä jonkun, joka osallistuisi mielellään, mutta ei ole kylätiedotteen tavoitettavissa, haastetta saa vapaasti toimittaa eteenpäin!